CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Selasa, 18 Januari 2011 | 7:27 PTG | 4 COMMENT



Lama dah tak update blog nie .
sibuk kerja .
penat . semua ade .

*
*

nak kongsi la sikit dgn blogger semua semalam sayya kena fitnah .
aih!
nak nangis je rasa tapi dah nangis pun .
org yg buat fitnah tu dah la setakat security je .
nak je AKU BUNUH KAU !
dah la tua nak mampus dah kau tu .
sedar la sikit .
tau pulak malu aku tengking kau depan kawan kau .
ingatkan tak ade maruah diri  .

*
*
aku baik if kau baik la dgn aku .
eee ..
lepas geram !


PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN