CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Jumaat, 3 Jun 2011 | 3:58 PG | 0 COMMENT
Akhirnya dapat gak balik .hehe "_"
habis banjir asrama dengan air mata aku .
nasib baik semua faham .
kelas dah seminggu bermula,agak membosankan .
dan agak tertekan ,kena study sendiri .
*
*
 tak sedar diri yang nurin tu dah besar kena berdikari . =_='
tapi dah 2 minggu hidup berdikari .
okey la . tak de la teruk sgt kan ?
cume kena pandai jaga diri je .
jangan boros :)
 *
*
isnin lepas hari pertama je dah kelas BEL 120 .
Huh ! dapat lecture okey la
MISS SITI NUR AINA .
speaking memanjang , aku dah la blur je .haha
time dye tanye pun aku berkhayal .
jgn jd pelajar repeater sudah  . :)
td dye bg tugasan untuk wat presentation about RELATIVE PRONOUNS
=_='

*
*
MAT 112 
aku ingt kan mat moden .
peh, sekali add math .
pening kot .
tp not bad la . insya -ALLAH boleh dapat 4.00
YAKIN !
haha .
tu je la yang dapat diceritakan . bosan kan bace cerita nurin .
 ASSALAMUALAIKUM :)


PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN