CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Jumaat, 15 Julai 2011 | 8:36 PTG | 0 COMMENT

SELAMAT HARI LAHIR SAYANG !
I <3 YOU !
maafkan sayang tahun pun kita tak dapat nak celebrate birthday sama-sama .
sayang sedih , tapi mungkin belum masanya kita dipertemukan lagi .
maafkan sayang sebab buat abang terasa semalam . 
sayang minta maaf :(
kenapa hari ini mood abang berubah ?
nak cakap pun macam nak tak nak je .
marah sangat ke kat sayang ?
:(
sedih kot abang buat macam tu tp sayang buat tak tau je sebab pasal sayangkan abang jadi macam nie . 
hmm . MAAFKAN SAYANG . :(
PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN