CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Jumaat, 5 Ogos 2011 | 4:00 PTG | 0 COMMENT
ASSALAMUALAIKUM WAHAI BLOGGER SEKALIAN .
GOOD MORNING . :)
nak kongsi cerita nie , hari nie students part 1 untill 3 ada test , 
antara salah sorang students part 1 tu aku la .
takut dapat bawah 10 markah je . 
esok pulak test SPEAKING ,naseb baek dalam kumpulan kalau tak memang aku terkial-kial la nak speaking .

TO ZAFRI,ASHIKIN & DANIAL aku harap korang boleh tolong aku yang slow nie masa speaking ye .
gerun aku ,hope tak ada apa yang boleh buat aku blurrr esok . :)

*
*

DOAKAN NURIN BOLEH LALUI DUA TEST NIE YE :)



PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN