CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Ahad, 2 Oktober 2011 | 3:04 PG | 2 COMMENT
Assalamualaikum wahai semua blogger yang melawati blog saya yang tidak berapa nak best ini . :)
*
*
Entry yang tak berapa nak hot ! hehehe
but I don't care la honey . :)
tiga hari bersama dia, saat yang aku tak pernah nak percaya aku akan keluar bersama dia.
dia sweet sangat .
walaupun dia tak romantik langsung . betulkan awak ?hehe
dia baik sangat , dia sanggup jemput nurin depan pintu pagar hostel . jauh dia datang sematamata nak jumpa nurin , nurin sangat tak sangka .
mungkin lelaki lain susah untuk lakukannya .
dia tak kisah pun . walaupun kadangkadang dia mengeluh dia penat . nurin tau kalau dia betulbetul penat je dia akan mengadu dia penat . dia tak suka buat nurin risau .
tapi nurin suka buat dia risau . jahatkan nurin nie.
dia berjalan jauh untuk amik nurin sampai selipar dia putus.
nurin serba salah sangat saat dia cakap selipar dia putus walaupun depan dia nurin marah dia sebab tak pakai kasut . dia sabar dengar nurin marah . abang maafkan sayang .
maafkan sayang susahkan abang .
sayang tak berani nak hidup berdikari kat kl ni , sayang takut dengan orang jahat yang ada kat sekeliling .
 *
*
hari sabtu tu kita keluar jalanjalan dengan wanie & faiz ,diorang pun sweet kan abang ?
diorang sangat gilagila .
sporting .
pagi tu cadang nak makan roti telur tapi diorang ajak makan kfc pulak , so ikut je la , nurin pun dah lama tak makan kfc .
pastu pergi pavilion . first time nurin jejak pavilion tu . ye nurin jakon .
family nurin tak mampu nak pergi tempat macam tu .
dia yang ajar nurin kenal dunia luar , ajar nurin hidup berdikari bila kat luar .
malam tu pulak pergi time square . sedih je bila phone hilang kat sana :(
nurin careless sangat .
dia marah sangat kat nurin .
nurin dah nak nangis dah time tu .nurin sayang gila kat phone tu .
ada kisah yang nurin pendam tentang phone tu .
sepupu nurin & family je tau .
maaf awak , nurin tak cerita pun kat awak .
tapi dalam marah dia ada kekuatan yang dia bagi pada nurin.
dia sangat baik sanggup bagi phone yang mama dia bagi kat nurin ,phone tu paling dia sayang .
walaupun phone tu nilai nya tak berapa tinggi  tapi dia sayang sangat kat phone tu .
nurin jadi serba salah nak amik phone tu . tapi dia cakap *abang akan bagi barang yang paling abang sayang pada orang yang abang sayang sangatsangat * pasti air mata korang akan bertakung if orang yang korang sayang sanggup cakap macam tu .
dia sangat istimewa buat nurin . dia sangat baik walaupun kadangkadang susah nak dengar kata nurin .
dia belikan nurin macammacam . walaupun nurin hanya mainmain je . dia tu senang sangat kuar duit untuk nurin .
baju sejuk dia yang paling mahal dia penah beli & dia sayang baju tu ,dia bagi kat nurin .
dia belikan mainan lampu bentuk love .
padahal nurin tak niat pun nak benda tu .
nurin minta dia macammacam , tapi dia ikut je. nurin minta bunga yang ada coklat , dia kata *nanti kita bersanding abanag datang bawa bunga tu ye :) *
nurin suka kasut supra . dia kata dia tak suka sebab nampak besar bila dia pakai . tapi dia cakap *nanti bersanding abagng pakai kasut supra ,datang rumah sayang naik kuda,baru lain dari yang lain :)*
dia sangat sweet bagi nurin . dia buat nurin terasa begitu berharga .hampair rm 500 dia gunakan untuk keluar dengan nurin kat kl tu .
sangat banyak jumlah tu buat nurin, rasa serba salah pulak minta macammacam kat dia, tapi dia hanya beli selipar harga rm49 je .tu pun nurin paksa beli . nurin taknak orang pandang semacam dekat dia. walaupun dia tu selamba je .kesian juga tengok muka dia bila dipaksa suh beli selipar tu . dia takut kiteorang tak ada duit nak makan nanti .
hari ahad dia hantar nurin balik , dia taknak nurin balik sorang . dia takut nurin tak sampai hostel .
pergi makan samasama kat kedai dekat dengan kolej .
rasa nak nangis bila dia kata dia nak balik awal takut lewat sampai hostel dia. sedih sangat nak lepaskan dia balik .sedih bila dia lambai tangan nak balik tadi . nurin pendam je takut dia sedih nanti .
kesian nurin  dengan dia balik sorangsorang . maafkan sayang tak dapat teman abang sampai hostel abang.mcam mana abang hantar sayang balik tadi .
NURIN SAYANG KAT SYAHMI SANGATSANGAT .
dah setahun lebih kita bersama , baru kali ini nurin rasa syahmi terlampau baik  dan ikhlas dengan nurin .sebelum ni nurn raguragu dengan kebaikan dia &keikhlasannya .



ILOVEYOU
PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN