CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Rabu, 2 November 2011 | 8:21 PTG | 0 COMMENT



hai semua ! sihat tak ?
almaklumla kan sekarang musim tak menentu kejap hujan kejap panas .
tapi lebih banyak cuaca hujan dari panas .
rumah nurin pun dah banjir dah semalam .
nasib baik rumah atas so,tak ada lah masuk rumah kan ?hehehe
sebenarnya hari ini nurin nak cerita pasal blog nurin ni.
dah berubah wajah !
mungkin nampak macam simple teramat sangat sebab nurin buang shoutbox.
tapi nanti letak balik la kot .
sebab semalam edit nampak serabut sangat .
nurin memang tak akan puas hati kalau benda tu belum sempurna .
hari ini tukar header baru :D



suka tengok gambar couple tu !
COMEL BEB !
Argghhh !ada tak macam kami ?



hahaha . *perasaan kan nurin ni?*
nak tengok yang lagi comel tak ?
 meh tengok ni . .






SO SWEET !
Sweetkan ?
korang mesti macam ni kan ?
sweetnya korang .
hahaha :D
dah berubah topik pulak .
*
*
*
Just nak bagi tahu je blog saya dah bertukar macammacam .
macam macam la kot :D
bye !

PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN