CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Khamis, 12 Januari 2012 | 2:58 PG | 0 COMMENT
ASSALAMUALAIKUM

Hai semua, lama dah tak menaip . maaflah setelah memasuki semesta ke 2 ni ,
banyak sangat test & kuiz 
lagipun sem ini short sem sebab banyak sangat cuti 
memang la best cuti 
HORAAAAAAAYYYYYYYYY ! balik rumah tapi bila habis cuti 
ambil kau, kerja bertimbun lecturer bagi .
subjek pun agak berat juga kalau main main .
mulai minggu ini memang jadual sangat penuh dengan kuiz & test 
kena ready otak je. aduhai, agak tertekan sedikit lah * ayat skema *
rasa cukup kot nurin bagi tahu yang Nurin sangat stress ! ggggrrrrrrr !
*
*

perhatikan gambar diatas. jeng jeng jeng !
hahahaha
jangan tenung lama lama nanti berdosa :)
Nurin sebenarnya nak cerita pasal kawan sekelas nurin (lelaki) dia boleh tanya nurin
L:: Nurin ,nurin, kau punya tu(headband) emas tulen ke ?
N:: ?? mana ada banyak duit aku nak beli benda alah ni emas .
padahal pakai kat kepala je kot .kenapa tanya ?
L::lawa ,macam puteri . .
N:: MACAM PUTERI ??
kau mengarut je kan . hahahha (gelak jahat)

*
*
*
 dua orang kawan kelas nurin (lelaki) cakap nurin macam puteri . 
hahaha 
 nurin rasa diaorang ni, sakit mata lah. nurin rasa biasa je kot 
tapi yang tak boleh bla, dia ckp headband nurin emas tulen . hahahaha
memang nurin anak jutawan la kan , nak beli headband yang emas tulen bagai .
btw , headband nurin just warnanya je macam emas tapi hakikatnya bukan emas tulen :)

 *
*
 hahahha 
nak gelak puas puas 
sebab esok dah ada test so,nak gelak dah susah .
MACAM PUTERI LAH !
setahu Nurin pakwe nurin je yang panggil nurin princess ,
tak sangka pula ada lelaki lain panggil nurin pincess .
bukan bangga tapi kelakar ! hahahahahahha

okey lah nak study pula 
doakan saya dapat jawab test & kuiz pada esok hari :)
wassalam
PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN