CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Jumaat, 25 Mei 2012 | 3:04 PG | 2 COMMENT




JOM RAMAI RAMAI MEMERIAHKAN 1ST GIVEAWAY INI 
hari ini hari terakhir tau ! 
jom lah :)

2 komen positif or negatif mengenai kerjaya seorang nurse/misi 
1- seorang nurse / misi ini adalah seorang insan yang sangat mulia hati nya kerana sanggup menolong & membantu umat manusia serta haiwan peliharaan yang dalam kesakitan & memerlukan bantuan perawatan :)
2-seorang nurse/misi ini memerlukan hati yang cekal kerana terpaksa melayan karenah pesakit yang bermacam ragam 
*
*
*

makcik & sepupu saya seorang nurse :) 
so, saya tahu lah serba sedikit macam mana seorang nurse ini bekerja :)
okey itu saja ,hm . nak kena tag ke ?
kalau nak diikutkan tarikh akhir hari ni ,hm maybe tak sempat nak tag dekat siapa siapa
so,siapa yang terbaca blog saya ni , 
mari lah kita join ye :)
ini pun tak tahu lah entry ini diterima atau tidak :)
sekian wassalam 

PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN