CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Selasa, 15 Mei 2012 | 6:10 PTG | 2 COMMENT




Hai rakan rakan blog yang dikasihi kerana kasih hambanya terhadap ALLAH :)
Berjumpa kita lagi dalam rancangan . . 
HAHAHA
maen maen je :)

http://bahrain-info.blogspot.com/2012/05/jadi-bloglist-silentnote-forever.html

Blog Nurin ni tidak lah semenarik blog yang ada dekat luar sana .
tapi insya-allah Nurin akan cuba menjadikan blog ini sebagai satu saluran untuk semua mendapatkan sedikit sebanyak info .
kenapa nurin rasa blog nurin ni layak untuk tersenarai dalam bloglist silent note .
hmmm . fikir sat !
kenapa ye ?
kenapa ye korang ?
tak tahu ? nurin lagilah tak tau :P
okey lah ,memandangkan blog nurin tak ada input yang cukup menarik yang nak dikongsi,nurin hanya boleh taip yang blog nurin ni,
loading >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
hahaha
loading>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
alamak loading lagi !
ggggggrrrrrrrr ! 
relaks lah jalan gelojoh , nak kena fikir,susah tau nak fikir :P

sabar ye hamba ALLAH sekalian .
assobarul minal iman :)*betulkan nurin eja ?*
sabar itu separuh daripada iman :)
kita jejak blog INI
Jejak jangan tak jejak .hahaha
lepas tu join lah sekali , penat saya promote suruh jejak . 
*eh,tukar topik pulak lah nurin ni kan ?:P*
hehehe

1- INSYA-ALLAH, nurin akan kongsikan serba sedikit ilmu yang nurin ada untuk semua blogger 
 2-nurin suka kongsi cerita dengan semua, sesiapa yang suka membaca kisah hidup blogger,silalah jenguk, terjah,bw ,hmm.lg . . :P                                                                      ke blog saya ye :)                                                                                  
                                                                                  3-sebab blog saya ada lagu wanita,bila dihayati ianya sangat indah .                

4-blog saya warna pink,kau ada ?haha . Tahu korang pun ada, lagi lawa dari blog nurin kan,tapi nurin punya lagi lawa kott :P

 5- nurin dah merapu,so janganlah layan 

sekian wassalam
PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN