CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Khamis, 8 November 2012 | 9:12 PTG | 0 COMMENT


SALAM JUMAAT 
Seperti sedia maklum hari ini keputusan keluar .
meh kita tengok result yang tak best ni 



Hanya ini saja yang mampu aku berikan untuk emak & ayah setelah 2 kali pointer aku jatuh .
sampai bawa ke dalam mimpi ,dalam mimpi 3 pointer tapi rezeki tidak menyebelahi , so ini je yang dapat .
ALHAMDULILLAH meningkat secara mendadak, 
Hope sem depan akan lebih meningkat ,
&terus meningkat sehingga sem 6 .
Cemburu tengok orang dapat Dean list 
ada yang bakal dapat ANC !
sangat cemburu .
YA ALLAH,kenapa diorang boleh tapi aku tak boleh ?!
Apa apa pun terima kasih pada pensyarah yang membantu dalam menjayakan nya. hehehe
tak lupa juga pada kawan kawan seperjuangan 
TAHNIAH ! 
 INSYA-ALLAH jumpa lagi sem depan :)
Itu sahaja kegembiraan yang saya nak kongsi .
sekian ,wassalam 

USAHA LEBIH GIGIH LAGI UNTUK MENCAPAI ANGAN ANGAN KAU NURIN :)

PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN