CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Isnin, 10 Disember 2012 | 5:30 PG | 0 COMMENT



SELAMAT MALAM DUNYA
Dah lama tak meng-UPDATE blog ,
Tak tahu nak update apa sebenarnya ,
Lately ni ,Hati ni rasa sayu je . I dont know why but I feel empty & sad .
Takkan ada siapa yang akan faham apa yang orang lain lalui :')
selagi mana kita tak laluinya kan ? 
Macam tu lah yang Nurin rasa sekarang , takkan ada siapa faham masalah Nurin .
Ye ! semua masalah ada jalan penyelesaiannya .
walaupun Nurin tak tahu apa jalan penyelesaiannya .
walaupun masalah kita tak sehebat masalah mereka .

Kenapalah hati ini kuat sangat tersentuh dengan kata kata orang ?
Kenapa perlu mengendahkan apa yang orang kata ?
Kenapa awak awak tak boleh nak faham situasi saya ?
Kenapa saya ?
Kenapa aku rasa macam dah tak nak future study ?
YA ALLAH :'(
Kenapa Nurin macam ini ?


Nurin !Kau wajib TABAH k :')








PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN