CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Selasa, 28 September 2010 | 3:35 PG | 0 COMMENT

Dalam diam memandangku. . lama kau tenung wajah ku . .naek segan aku dibuatnya . . mengapa kau memandang ku sebegitu ? ada apaApa yang tidak kena pada ku ke ?ku rasa tidak ada . .tapi mengapa kau asyik memandangku . . akhirnya terjawab bila kita sudah mula berkongsi CERITA suka & duka . .tapi awak lebih suka simpan saja cerita lama awak . .sayya teringin sgt na tau tentang kisah lalu awak . .seburuk mana awak dulu sayya tetap terima awak . . itu dulu,sekarang awak dah berubahkan ?walaupun  sayya tidak begitu mengenali awak . . tapi awak cukup sabar melayan karenah sayya yang mengada2 nie kan ?awak cukup istimewa dihati sayya . .


teringat masa mula2 kita kenal . . pertemuan yang langsung ta dirancang . . kita hanya bertemu di dalam dewan seminar yang penuh dengan studnts form 5 yang bakal menduduki SPM . .masa tu awak nampak sombong je . .
toleh belakang pun ta . . hanya kawan awak je yang asyik berbual dgn sayya . . mereka kelakar . .sweet je . .tapi bila lepas rehat . . tibe2 awak toleh belakang . . .  awak pandang je sayya tanpa berkata apaApa . . beberapa minit lepas tu baru awak tnya sayya dari sekolah mane . .sejak tu la kita kenal . . time tu sayya minta emel awak & kawan2 awak . .so, balik dari seminar tu terus sayya add awak . . tapi rimas awak asyik pandang sayya je .. . cikgu bagi seminar langsung awak ta fokus kot . .
pertemuan kita sweet kot . . ta boleh sayya lupe pertemuan ini sampai bila2 . . niat hati ta na pg seminar tu . . bila dah ikuti . . seronok la plak . . dapat kawan baru . . ( naqiba,fatin,naz,aizat & syahmi ) . . kauorang  sweet tau . .  :)
PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN