CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Selasa, 14 September 2010 | 4:16 PG | 2 COMMENT
tergerak hati na buka profil FB cik abg syg . . 
tibe2 . . 
ternampk satu statement tentang KALKULATOR CINTA . . 
bile di tgk satu2 . .
ada nama yg tidak ku kenali . . 
hati terasa dicucuk2 . . 
YA ALLAH . .
sakitnya . . 
cepat mencapai phone dan bertanya kan cik abg tentang hal itu . .
mula2 kate kawan ..
ta mengaku . . 
ta pe . . 
saya sabar . . 
tapi time tu mood dah tahap na menangis je dalam bilik . .

naseb baek ada tetamu yg na datang  . .so,still cover . . 
tuhan je la yg tau hati ini masa tu . .
macam na maki je awak je time tu . .
samapi aku saya ber aku kau dgn awak . .
pedih sungguh . . 
tuhan je yg tau . .
naseb baek awak meyakinkan saya . . 
kalau ta . .memang saya na awak lepaskan saya je time tu . . 
tapi dalam hati sayang sangat kat awak . . 
awak,jangan la buat saya jadi gila  . .
cukup la saya dipermaenkan dulu . .
jangan la awak ulangi kesilapan lampau orang yg telah lukakan hati saya . 
cukup la saya mengeluarkan air mata nie . . . :(
saya harap awak mengerti . . 
saya mahu yang terbaek . . 
dan saya rasa awak dah cukup baek . .saya ta sangka awak sanggup tipu saya . . 
walaupun PEMPUAN TU just ex  . .
tapi ta payah la sampai na buat kalkulator cinta tu . . 
menampakkan awak stil mencintai dye . . 
hm . . mungkin maaf telah ku berikan tetapi hati nie tetap terasa . .

saya ta boleh lagi percaya gile pada awak . .
maafkan saya awak . .
tapi saya tetap akan mencintai awak . .
TERIMA KASIH KERANA MENYINTAI SAYA  . .
I LOVE YOU ABANG :)
PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN