CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Jumaat, 17 Jun 2011 | 7:59 PG | 0 COMMENT
ASSALAMUALAIKUM .
Nak story tadi saya dan roomate kena tegur dengan senior .
hmmmmmmmm .
sabar je lah .
kami dengar dan buat .
tapi agak kesal dengan sikap mereka .
bilik kami ,kami punye suka la. 
nampak semak ke bersepah ke bilik kami .
macam la kami nie tak kemas langsung .
nak suruh orang buat kerja tp mereka duduk senang lenang macam puteri .
aku pun boleh buat la .

yang last week punya PERANGAI lagi bagus .
buat orang lain bertambah sakit .
dah tau tak ade air tu . tadah la sendiri . 
bila aku dah tadah air tu, tau pulak kau nak gune air tu . sakit dah pinggang aku nie .

duduk serumah tapi buat perangai masing-masing .
nak hidup sendiri ,duk hutan . semua benda tak boleh buat sama-sama .
semua buat sendiri .
heh !
TERASA GILA KOT DENGAN PERANGAI MEREKA SEPERTI BUDAK KECIK  !
PIKIR DIRI SENDIRI JE !
Nak tegur  nanti mereka cakap apa pulak .

SAPE MAKAN CILI TERASA LA PEDASNYA !
KAMI TAU KAMI BUDAK LAGI TAPI KAMI TAU LA ERTI KEKEMASAN & KEBERSIHAN !


PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN