CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Ahad, 25 September 2011 | 3:34 PG | 0 COMMENT
Assalamualaikum blogger -,-
mood hari ini sangat kesunyiaan dah agak sedih :(
mana tak nya , asyik duduk kat bilik hostel ni sorangsorang je . roomate semua tak ada .
ingatkan roomate nak balik hari ni, tapi esok . :(
kadangkadang aku rasa macam tak ada siapa yang sedar aku ni wujud .
lagi sedih bila family hantar aku balik hostel .
macam tak nak balik hostel je .
bila nak keluar  kereta je adik jerit,kakak!peluk . 
rasa berat lak nak naik bilik . 
mak pun pesan , belajar rajinrajin . jangan sampai keputusan tu ada yang fail .
cium pipi mak . salam ayah . 
sedih :(
mak,kakak nak balik rumah . :(
kakak sunyi duduk kat sini .
tapi tadi kakak gak beria nak balik sini,kakak taknak balik esok pagi sebab 
esok ada paper MGT . 
nanti jalan jem dah lambat masuk dewan .
sedih sangat :(
air mata dah keluar :(
tak tau nak ngadu dekat siapa =_=
 

PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN