CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Khamis, 22 September 2011 | 6:27 PG | 0 COMMENT
Assalamualaikum blogger ~
adakah semua sihat sejahtera ? lama dah blog nie berhabuk .nak kata sibuk tu mungkin la. *sibukberFACEBOOK* :)
hehehe ~
hari ini sibukkan diri dengan meng-UPDATE blog la pula .
entry kat atas tu nak menunjukkan blog ni ,kesian terabai .
*
*
sejak akhirakhir ni nurin sibuk sikit .nak final exam katekan .dah 2 paper dilalui .PENGALAMAN !hmmmm . . amat gementar ketika masuk ke dewan peperiksaan . macammacam yang difikirkan .
alhamdulillah ,nurin dapat menjawab dengan tenang walaupun pada mulanya gementar .
19/9/11~paper BEL 120 agak complicated sikit untuk bahagian A tetapi untuk essay alhamdulliah dapat dikarang walaupun tidak sebaik mana pun .
20/9/11~paper CTU 101 Walaupun hanya soalan pilihan jawapan dah essay tetapi susahnya boleh tahan la .dah la study last minit ,haih~
ade lagi 3 paper untuk dilalui , paper mgt 162,Mat 112 dan Account 106 . nota MGT nurin dah khatam dah .harapharap boleh la jawab nanti .
tak sabar nak habiskan paper nak cuti ~ :)
tapi kalau cuti kat rumah je tak best la pulak,tentu boring.
blogger ada cadangan tak untuk nurin waktu cuti sebulan nanti nurin patut buat ape ? :)


PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN