CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Rabu, 9 November 2011 | 4:00 PG | 3 COMMENT

ASSALAMUALAIKUM




HAI SEMUA :D
selamat petang
petangkan belum pukul 8 pm lagi kan ?
tadi rajin rajin kan tangan BW
lepas itu terjumpa 1 blog  INI
Dia anjurkan contest  INI
Nurin sedang free kat rumah ni tak ada buat apa , rutin harian hanya lah
bangun pagi solat, makan,masak & unline .
sangat bosan berada dirumah lama lama ni,
dah la asyik nak marah je dengan adik sebab suka cari pasal
YA ALLAH !
boleh sakit jiwa nurin kat rumah ni ,
kadang kadang duduk dalam bilik je melayan BLOG / FB
Kalau sakit hati pun tak ada siapa tahu tu pun kalau tidak diluahkan lah :)

Niat nak masuk contest ni pun saja saja
lagipun syarat nya tidak la berat sangat
TENGOK SINI
*
*
sebelum nak letak gambar nurin nak cerita la sikit
pasal nurin & pasangan yang kat gambar nurin nanti :)
bagi nurin perkenalan kami sangat sweet :)
sweet kenapa ?
nak tau ?
sebabnya kami kenal dalam dewan ceramah SPM tahun 2010
masa tu tak ada la tujuan nak pergi seminar tu untuk cari buah hati
tapi mungkin nak terjumpa kat sana nak buat macam mana .
REZEKI JANGAN DITOLAK
hahaha .
nampak benor gatalnya
eh,bukan nurin yang ngorat la.
ceritanya apabila masa tu seminar untuk subjek B.I
dah la nurin lemah B.I
lepas tu ada pulak yang pandang pandang tak berkedip mata
AHH! rimasnya waktu tu .
sebelum nak balik tu minta la emel kawan kawan dia yang borak dengan nurin pada
tadi *sorry la kalau cerita hal sebenar korang tak baca pula*
so,short kan cerita ,
dapat juga la emel dia
selang bebarapa hari kami berchatting di MYSPACE
lepas tu di FACEBOOK
dari situ kami kenal makin dalam
tapi masih berkawan lagi
message pun jarang sekali
setelah bebarapa bulan mengenali dia
tiba tiba dia minta couple
terkejut sikit la.hahaha
mas tu tak terima lagi
dah lama tu baru terima sebab masa tu baru lepas break up !
so, tunggu masa la.
lastly couple juga pada 17 august 2010
kami sangat susah nak berjumpa
sebab kami duduk berjauhan
walaupaun 1 selangor
nak buat macam mana rezeki tak ada ,
first time jumpa dekat masjid shah alam
walaweyh ! dekat masjid .hahaha
segan silu dibuatnya ,
macam nak pergi nikah pun ada
tengok ni


kami tidak semesra mereka ,
sebab kami jaga batas kami :)
tak nampak pun macam couple kan ?
hahaha
apa apa pun kami dah setahun lebih bersama :)
bukan mudah kan,untuk kekalkan hubungan ni sehingga setahun lebih ,
insya-allah kalau dijodohkan sehingga akhir hayat kami bersama :)

hmmm . . nak tag dekat siapa ye ?

2-ifa

PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN