CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Isnin, 7 November 2011 | 11:12 PTG | 0 COMMENT


HAI SEMUA :D
daripada malas nak hupdate entry kat blog ni,
tiba tiba jadi sangat rajin pulak disebabkan IM *FACEBOOK*
ada hamba allah ni cakap nurin ni sombong .
SOMBONG KE ?
mungkin sombong pada mereka yang nurin rasa annoying sangat .
tak minat la dengan orang yang IM nurin just tanya hai,nak berkenalan boleh ?
duduk mane ? umur berapa ? dah ada pakwe belum ?
haiya , memang annoying gila la, kalau kau tanya semua tu memang aku jawab tapi faham faham je la, *dengan nada agak sombong nak mampus la aku jawab*
nak tanya umur la bagai , kat profile aku tu dah tertayang tarikh lahir aku kan ?
so tak perlu lah nak tanya .
yang ni lagi la, bagi chat ntah hape hape ,dah sah sah aku buat tanda ???? kan .
aku memang layan chat orang walaupun chat tu macam bodoh bodoh je .
belum pape dah cakap aku sombong .
kan dah kena sekali aku perli kau !

*
*
kepada sesiapa yang nak tegur saya kat fb tu tegur la bersebab
jangan lah setakat sebab nak kenal ,
bagi aku jika kau add aku,dah sah sah kau kenal aku kan,so,tak perlu lah nak berkenalan bagai .
tak minat okey !
bukan aku kisah kau nak cakap aku sombong sekali pun,kalau kenal aku betul betul baru tahu sombong ke tidak kan .
kadang kadang yang chat dengan nurin ni pakwe orang la ,laki orang la,mane la tau kan,
nanti tak pasal pasal cakap nurin gatal pulak kan .
kena serang dengan bini orang kan susah .
okey la, pada yang sudi membaca maaflah bahasa nurin tertinggi pula :)
bye !

PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN