CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Isnin, 7 November 2011 | 11:50 PTG | 0 COMMENT



Hai semua rakan blog :)
mood :yang tadinya membebel sebab IM FACEBOOK kini terkedu sebentar
apabila ada seorang yang prihatin telah memberi tahu bahawa nurin telah terpilih dalam segmen
yang hari tu nurin join ,segmen ciri lelaki yang aku idamkan .
wah, tercalon di no 3 .
hahaha
tidak ku sangka weyh,niat saja saja nak join boleh pula di pilih,
syukur alhamdulillah :)
terima kasih kepada Encik HAFIZZI AZIZ
kerana sudi memilih entry saya :)
hahaha.
nurin gembira ni macam nak dapat hadiah besar je,
tidak kisah pun,
doodle tu nurin nak hadiah kan pada KEKASIH HATI nurin .
hehehe .
doodle yang apit buat tu comel comel tau .
geram je .:)
okey lah ! lepas ni nak join segmen lain pula .
bye !
PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN