CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Isnin, 13 Februari 2012 | 8:11 PG | 0 COMMENT
ASSALAMUALAIKUM

Lama dah tak mengaupdate blog ,
tiba-tiba rasa rindu pula dekat blog ini .
I'M BACK !
HAHAHA
tetapi tak selalu lah nurin mengupdate,sebab  . . . . . . 
*
*
*
*
*
3 minggu lagi nurin nak final exam .
FINAL ?
GRRRRRRRR!
tak ready lagi tapi bilanya nak ready kan ?
hehehe
okey sekarang kena get ready !
*
*
*

pada hari sabtu yang lalu,pakcik nurin nikah .
SELAMAT PENGANTIN BARU MAMAN WAN 
SEMOGA KEKAL HINGGA KE AKHIR HAYAT & DAPAT BABY YANG COMEL COMEL MACAM NURIN. muahahahaha
*maaf tiada gambar kerana wifi sangat begitu lembab lah . :P
sekian . BYE !
WASSALAM


PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN