CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Khamis, 26 April 2012 | 4:22 PTG | 2 COMMENT

ASSALAMUALAIKUM

Selamat pagi semua 
okey tadi online FB tengok semua kawan bercakap pasal result . 
tertanya gak mane diorang tahu,nampak bebenor aku ni lembab& tak ambil tahu hal sekeliling .
diorang tengok dekat emel diorang.
aku pun buka lah emel aku,then, inbox, then,jumpa pun, tang tarang :(
pointer jatuh la :(
tapi alhamdulillah tiada paper yang akan diulang sem depan,cuma akan dengar bebelan emak & ayah la, tahan je lah :P
bersiap sedia untuk korek duit sendiri untuk sem3 | sem4 sebab pointer aku sangat menyedihkan lah :(
tak pe lah,ni akibat budak main main masa study :P
bye :)
*pointer kawan yang laun mesti tinggi .
 

 

PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN