CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Jumaat, 27 April 2012 | 6:04 PG | 0 COMMENT

ASSALAMUALAIKUM

Selamat malam wahai rakan bloggerku sekalian .
macam mane jiwa & raga rakan rakanku hari ini ?
adakah baik ?
okey hari ini jiwa & hati agak tidak keruan disebabkan pointer jatuh menggunung.
tak pe lah, rezeki kau hari ini Allah bagi sseciput kira Alhamdulillah lah daripada kau ulang paper & kena buang kolej kan.
syukur ALHAMDULILLAH :)
tapi ada 1 subjek yang aku sangat gembira kerana tidak kena ulang . hehe
okey tadi dah dengar emak bebel , tu baru emak belum ayah . 
nasib kau lah Nurin oi, siapa suruh berjimba2 masa study .
kan dah dapat sebiji yang kau usahakan. 

*
*
sebenarnya tak adelah nak cerita pasal benda tu sangat .
kau ni kecoh lebih la Nurin,
okey aku tahu & kau diam :P
Pagi tadi masak dekat dapur ,masak memang lah dekat dapur.hehehe
 sambil potong bawang, tanya emak, 
N :emak , sultankan kalau shopping dekat mane ?
E :asal kau? tiba tiba tanya ? jawab emak 
N :ala, pelik lah sebab tak penah nampak sultan keluar beli barang . 
E : tak payah nak fikir lah kak, sultan order je lah kot dekat katolog, tak pun shopping dekat paris ,london,englang & so on .
N : ee. bestnya !
E :best ke ? kalau jadi isteri sultan kena ikut adat istiadat sultan tau . best ke mcm tu ? tak boleh bantah apa sultan cakap,murka nanti :)
N : best lah emak boleh duduk je ,tak payah buat kerja , pembantu ramai.hahaha
E : kenapa nak kawen dengan anak sultan ?
N : anak sultan mane lah yang nak dekat kakak ni emak .
E : BERANGAN !

hahaha. kena seketul , 
bestnya lah ade pembantu kalau kita nak buat itu ini pembantu boleh tolong 
aku tak tau nak panggil pembantu sultan & isteri dia apa -,-'
maaf !

tadi emak belanja sehelai tudung :P
saja nak bagi tahu . bai :)
wassalam .

PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN