CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Khamis, 24 Mei 2012 | 6:33 PG | 2 COMMENT



Hai semua , lama dah tak jenguk jenguk blog ni .
dah lama tak ber BLOGWALKING .
actually, Nurin baru saja baik demam .
ni baru kebah , dah boleh unline 24 jam sehari ,muhahaha
siang tadi bangun je dari tidur  terus ke toilet buang segala yang ada dalam perut *MUNTAH + CIRIT BIRIT*
Penat ualang alik dari bilik ke toilet :'(
dah lebih 10 KALI berulang alik .
cuba bayangkan macam mana keadaan Nurin masa tu , lemah tidak bermaya .
emak kata nurin dah macam oarang mengandung dah asyik muntah muntah je. 
alahai,omak ku, eden tak larat dah ni, jangan buat lawok antarobangso .
pagi tadi makan nasi goreng pun ,keluar balik 
penat mengunyah je 
tuptup , dibuang begitu sahaja. hahaha

*
*
dua bulan cuti sem dua kali demam .
dulu nak demam punyalah susah.
ALLAH sayang saya lebih ,itu yang asyik kena demam je. hehehe
insya-allah disayangi ALLAH :)
demam dah kebah ,cuma pening kepala je belum okey ,
rasa nak muntah tu still ada lagi. 
bilalah nak hilang rasa loya ni,
tak tahan lah , :'(
dah la kalau lepas muntah tu kepala rasa macam , alahai , nak tumbang dah ni .
ha ,mcm tu lah . hehehe
nurin tak suka pergi klinik kalau setakat demam sehari dua ,sebab menbazir je
lagipun biarlah antibody kita kuat tanpa memerlukan ubat pun :)
okey lah ,nak tengok tv .
sekian wassalam 

jaga kesihatan ye 


PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN