CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Khamis, 17 Mei 2012 | 6:40 PG | 2 COMMENT



Hai semua rakan blogger sekalian ! :)
Nurin penat sebanarnya ni, baru balik dari jalan jalan + shopping shopping dengan friend friend :)
hehehe 




tempat ini baru je buka tadi  17 may 2012 
hari pertama pembukaan kami dah terjah,macam macam ado !hahaha
jom lah ke Setia city mall ni,
cakap je nak makan apa insya-allah semua ado , 
tempat ini sangat ,menarik untuk sekeluarga membeli belah & beristirehat kerana dekat luat tu ada taman permainan ,tasik & padang bola :)
best kan ?

JOM LAYAN GAMBAR KAMI 

loading >>>>>>>>>>>>>>>>>>>
sabar >>>>>





ni je yang mampu . hehehe
tadi nurin beli kasut konon nya untuk raya ,hehehe


cantik tak ? cuba teka berapa harganya ?hehe
okey lah itu saja dari saya untuk hari ini .
sekian wassalam

disebabkan update blog sambil tengok tv,so entry pendek lah.hehe
PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN