CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Ahad, 20 Mei 2012 | 2:07 PG | 2 COMMENT



Hai ! lama dah nurin tak menaip, sebab ?
tak ado idea.hahaha
hari ini nurin nak join contest yang dianjurkan oleh abg stalker :)


http://coretanakhir.blogspot.com/2012/05/contest-natural-beauty-ii.html

Tak mengharap sangat untuk menang sebab haih,tak layak kot, ada rezeki INSYA-ALLAH lah kan :)
sedang membelek album tak tahu mana satu gambar yang ingin dipertaruhkan,ececeh :P
kebanyakannya gambar bermake-up & telah diedit .
cuba cari juga  & akhirnya ada juga gambar yang tidak diedit & natural tanpa make-up,kesan jerawat banyak lah.hehehe



gambar ni tidak diedit  , diambil dibilik hostel masa ni nurin nak pergi buat hafazan dekat department agama.
Nak buat hafazan je kt buat apa nak make up kan :)
tapi nurin pakai lipgloss time ni,sebabmuka nurin sangat pucat bila tidak memakai pemerah bibir .
sebabnya dah selalu make up, tak boleh tinggal dgn make up ,tapi kalau setakat nak keluar sekejap & tak perlu melwa , tak pakai make up pun,kadang kadang bedak pun tak pakai,malas.hahaha


okey ni ha gambar natural beauty.hahaha
masa ni sambut hari lahir adik dekat rumah, kalau make up dekat rumah pastu duduk je rumah,rasa macam haih,semak nya benda dekat muka ni, :)
tu kalau nurin lah, disebabkan nak bergambar kenalah bertudung :)
maaf kualiti gambar yang tidak memuaskan disebabkan leh cahaya lampu & camera murah,hehehe

kecantikan diri terserlah pabila akhlaknya cantik secantik rupanya
Pastinya diri kita akan kelihatan cukup canti walaupun dimata kita wajah seseorang itu hodoh tetapi dengan akhlak yang teguh kerana ALLAH ,kecantikannya terus terserlah 


saya tak tau nak tag dekat siapa :'(
saya tag semua blogger untuk join contest menarik ni. :)
salam sayang sahabat bloggermu .heheh

Nota kaki:saya suka membebel maaf kalau ebtry terlampau panjang dengan bebelan yang mengarut :)

PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN