CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Jumaat, 25 Mei 2012 | 10:06 PTG | 0 COMMENT



Dalam dunia ni ada jugakan orang yang suka sebar cerita orang ,
pastu ngumpat ngumpat
pelik lah !
tahu lah awak tu dah tak bekerja 24 jam suri rumah, tapi tak perlu lah ambil kerja part time tanpa gaji & dapat dosa tu .
alahai,semua hal orang kau nak tahu .
orang buat itu ini semua kau nak ambil tahu .
kalau orang tu buat salah & perbuatan dia menyalahi hukum agama boleh lah kau tegur & ambil tahu .
ini tidak,ntah hape hape .
family sendiri tidak betul,sibuk sibuk nak ambil tahu pasal family orang lain .
ingat orang sekeliling tu suka lah dengan perangai ala ratu cerita kau tu -,-'
cukup cukup lah , 
selagi mana orang tak ganggu kehidupan & rezeki family kau,
tak perlulah kau nak ganggu family orang .
nanti semua orang benci susah hidup 
bawa bertaubat lah wahai hamba ALLAH .

PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN