CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Ahad, 13 Mei 2012 | 6:21 PG | 0 COMMENT


HAI HAI HAI !
mood nak sedih je nurin ni lah :P
tajuk entry dah agak sedih sikit ,sikit je lah :'(

gambar hiasan untuk memeriahkan entry ana :)

LA TAHZAN NURIN :)
sesungguhnya dugaan ini hanya sekecil kuman .
lagipun kau yang cari masalah & menggedik untuk berC***a sebelum betul betul kau serius untuk ikat tali pertunangan .hoho
ayat macam serius je kan ?
tak serius ke ?:'(
kami tidak lagi seperti dulu :'(
tapi aku bersyukur sekurang kurangnya aku boleh rasa macam mana sahabat baik ku rasa kerana bakal suami dia sekarang berada dijeddah bekerja sebagai chef tak silap lah kan ,
sudah 3 hari kami tidak berborak panjang , just call bagi tau dekat mane ,then senyap tanpa kata . :)
tidak mengapalah awak , saya akan redha dengan ketentuan ini 
mengapa ALLAH memberi kita jarak yang sangat jauh & susah untuk kita bertemu 
antara sebabnya ialah 
1- mengelakkan berlakunya maksiat mata sebab maksiat suara sudah banyak terkumpul dosa dosaku :'(
2-mengelakkan berlakunya fitnah dunia .
3-mengelakkan manusia dari mengumpat itu ini tentang kita 
4-ALLAH sangat melarang kita untuk berzina 
disini saya sertakan ayat al-quran yang melarang sekeras keras nya zina 

Dan janganlah kamu menghampiri zina, sesungguhnya zina itu adalah satu perbuatan yang keji dan satu jalan yang jahat (yang membawa kerosakan). [Al-Quran, Surah Al-Israa (17): 32]

sebenarnya banyak lagi sebab tapi nurin tidak lah arif sangat kaau kongsi nanti benda tak betul susah pulak :)
hanya untuk peringatan diri & juga anda,
berubah kearah kebaikan itu tidak salahkan ?
INSYA-ALLAH dengan izinnya :)
bimbing lah hamba allah ini kejalan yang benar :)
sampai disini saja lah kesedihan yang sekecil kuman itu :)
sekian wassalam .

PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN