CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Sabtu, 29 Oktober 2011 | 10:47 PTG | 0 COMMENT
Assalamualaikum semua . 
Diharap semua sihat sejahtera hendaknya . Insya-allah :D
*
*
Dah lama tak melawat taman saya ni , bersemak kot ye ?
sekarang saya rajin untuk berkebun menebas semak samun yang ada pada taman ni ,
kesian taman saya terbiar tiada orang yang nak uruskan ,
maklum lah kan tuan kamu ini sibuk dengan rutin harian sebagai suri rumah yang belum diiktiraf lagi.hahaha


walhal belum berkahwin lagi ni. hehehe 
tak pe la kan berlatih dari sekarang nanti tak ada lah kekok sangatkan nak urus rumah tangga yang bakal dibina kelak ,INSYA-ALLAH =)
 *
*
bukan nak cerita pasal itu sebenarnya ,aduhai kau suka melencong kan nurin?
tak pe seketika je.
now,dah sedar .hahaha
dah dekat 5 bulan tak jumpa sahabat lama .
okay , hari ni bercinta balik dengan mereka .
awww ! sweet kot -,-
annoying betul aku ni,
whatever la kan .
pagi pagi dah keluar rumah sebab nak jumpa kekasih hati saya .
thanks to nadja kerana sudi menumpangkan saya :D
almaklum la kan orang yang belum mempunyai lesen kereta .
rasa tak perlu lah cerita panjang lebar la ye 

pukul 8.45 gerak pergi starbuck tunggu kekasih yang lain
tunggu dua kereta lagi tapi lagi satu kereta tu mak aih,
lambat so gerak pergi taman cahaya . pusingpusing cari jalan .maklumlah lama dah tak pergi .
orang kata jalan jalan sebelum masuk tempat yang dituju .
kate pun nak jalan jalan kot -,-'
sampai sana dalam pukul 10 lebih nak dekat pukul 11 juga lah .okay sampaisampai cari parking ,huh! penuh rupanya hari sabtu ni .lastly dapat gak walaupun jauh sikit la berjalan.exercise la katakan :D












pukul 1 baru gerak balik tu pun lepas tu tak tau nak g mana ,
bincangbincang semua tak setuju nak g tempat tu pastu berhenti kat stesen minyak tukar baju ,
 lepas solat ,baru dapat idea nak g mana ,
lastly pergi JUSCO BUKIT TINGGI .
Just jalanjalan lagi tapi siap boleh cuci mata tengok barang barang kat sana :D
belum termampu lagi nak shopping .hahaha



pukul 4 gerak balik .
banyak kitorang berborak dalam kereta nad ,
macammacam cerita maklumlah lama dah tak jumpa ,
so ,banyak la ragamragam yang nak di cerita kan .
sampai rumah pukul 5.30 =)
itu sahaja lah cerita tuan taman ye .
sekian wassalam =)
PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN