CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Selasa, 18 Oktober 2011 | 5:25 PG | 0 COMMENT
Assalamualaikum semua :D
okay hari ini nurin nak cerita pasal SUKA . :D
tengok tajuk entry pun suka kan . :D
mesti korang tertanyakan suka apa, tak tertanya pun tak apa 
ada nurin kisah . lain la kalau korang rampas kesukaan & kebahagiaan nurin 
dah tentutentu lah nurin kisah =_='

okay nurin nak cerita ni , nurin suka tengok blogblog korang cantikcantik,cutecute , erggghhh ~
geram je tengok .macam mana lah korang boleh buat blog secantik tu .
lepas tu nurin suka baca entry korang , sangat menyeronokkan walaupun korang buat entry sedih . :D


Gambar hiasan :D
kalau blog korang masuk pertandingan blog tercantik & terkemas mesti masuk top 10 .
cantikcantikcantik :D
tuan punya blog lelaki pun blog dia cantik,suka sangat tengok blog dia :D
apa lagi baca isi perut blog tu ,muahahaha :D
seronok sangat :D
hahahaha . nurin gila :D
okay la, dah habis cerita dah .hehe 
tu je sebenarnya tapi cerita macam benda tu sangat important kan ?
tapi important la juga ,
bertuah tau korang nurin puji blog hasil tangan korang . :D
kepada tuan punya blog yang cantikcantik & yang cutecute tu sila la kembang kan idea anda kerana bangga di puji. hehehe 
bye :D
dari tuan punya blog yang serabut sama macam hasil tangan dia serabut .
bak kata blackybear  blog saya banyak hiasan ,pening kepala tengok .hehehe:D
seorang perempuan wajib dengan hiasan . :D





PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN