CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Sabtu, 12 November 2011 | 7:29 PG | 0 COMMENT
ASSALAMUALAIKUM

Hai semua rakan blogger yang sudi menerjah TAMAN CINTA
& kena baca pula ENTRY ini  . .
TERIMA KASIH LA YE :D
nanti nurin terjah blog korang pula,sejak dua menjak mengadap lappy ni asyik 
nak BW je .
nak update entry pun ,kadang kadang tak ada idea *???*
malam ini lambat sikit buka lappy sebab tadi pergi kenduri dalam pukul 8.30 tadi :)
pergi dua rumah konon nak isi perut agar kenyang  . . errrrrrrkkkkk ! hahahaha
tapi  . . hmm . biasalah makanan kenduri kurang sedap 
*saya suka complain *
lepas itu pula ramai la lelaki lelaki yang TELAN BATANG BAKAR *ROKOK*
halamak kau,nak rokok kat rumah lah ,
nasib baik dah tua,kalau tak memang aku bagi muka aku yang tak suka orang merokok depan aku .
DAH LA BUSUK !
hey ! boleh tak berhenti hisap benda bodoh tu ,
nak mampus pun sorang sorang la weyh !
sedut asap tu tak payah hembus .
hot betul !
KEPADA PEROKOK KAT LUAR TU YE PLEASE & PLEASE LA 
KALAU NAK ROKOK TU ,ASAP TU KAU HIDU SENDIRI BOLEH ?
daripada beli rokok tu ,cuba kau kumpul buat beli benda yang tak merosakkan paru paru kau .
tau la kau yang sakit tapi macam kau sorang je kan kena sakit tu,orang yang hidu asap tu pun boleh kena la weyh !
kesian kat ibu mengandung ,kat baby dalam kandungan dia.
anak tu akan menjadi pewaris bangsa !
*
*
*
tujuan sebenar nak cerita tentang comel tapi dah geram sangat kan  . .
erghhh !
relaks Nurin :)
chill !
korang nak tahu tak yang nurin ni kuat perasan .
hahaha
 Nurin suka persan yang nurin comel walaupun muka berjerawat 
hahaha

nak tengok tak muka comel time sekolah rendah ?

haha , comel gila *perasan sendiri *
tak apa kan puji diri sendiri sebab orang lain mane ada nak puji kita 


comel kan ?
muka time nak kenduri rumah makcik sebab sepupu nak kahwin 
tengok yang sebelah kanan tu 
sepupu saya ,dia pun comel 
kalau dia dengar mesti dia bangga .hehehe
 semua sepupu sepapat yang perempuan semua comel comel .


okey ni aksi comel saya ketika bermain sahibah 
hahaha 




comelkan comelkan ?
dah la comel gemuk pulak .:)
harus mengaku :D 









ni muka 18 tahun ,percaya tak ?
mesti percaya punya lah kan .
tapi korang mesti tak percaya ada orang kata nurin masih darjah 6 .
wah wah ! mudanya .
like like like !
hahaha

okey Nurin comelkan ?
siapa kata nurin tak comel .
sila tinggalkan pesanan anda di ruangan kau yang prihatin ye :D
tak pun click je kat sini
bye bye !

PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN