CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Ahad, 13 November 2011 | 11:19 PTG | 0 COMMENT
Assalamualaikum

Hai semua,berjumpa lagi kita pada entry yang baru ,
eh,bukan lah ,terpijak lagi kita pada rumput  yang baru :D
semua nampakkan banner kat atas tu ?
CANTIKKAN ?
warna pink !
Jom lah sama sama kita memeriahkan lagi contest INI
Kalau korang sertai contest ini mesti terpilih sebagai top 10 
tak pun top 3
blog TAMAN CINTA ini ,tidak menarik langsung punkan ?
sebab ??
1-cerita merepek merapan
2-syok sendiri
3-tak fofular
4-semak samun dengan rumput layu*entry lapuk*
itu je kot,hui,puas dah kutuk blog sendiri .hehehe
kesian TAMAN CINTA dapat tuan suka kutuk TAMAN CINTA :D
tetapi setiap hari tuan taman akan cuba mencantikkan taman walaupun nampak macam taman budak budak
walhal tuan taman dah anak dara & boleh dipinang dah pun,kawin je belum layak lagi :D
Blog Nurin memang SIMPLE tapi tak ada lah owesome kot .
sekurangkurangnya nurin mencuba ,kalau ada rezeki tak kemanakan ?
okey prinsip hidup *KALAU ADA REZEKI ADA LA*


lupa pula nak bagi tahu ,yang syarat syaratnya tidak lah terlalu ketat & beban :D
Dengan ini secara telusnya saya men-join contest ini
*abaikan bahasa pelik tu*
sekian !
nak tag kat hamba ALLAH yang terpijak rumput baru tumbuh ini :P
Insya-ALLAH panjang umur kita berjumpa lagi pada rumput yang baru 
bye !




PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN