CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Ahad, 13 November 2011 | 9:58 PTG | 0 COMMENT
Assalamualaikum 


Hai semua yang sudi melawat  rumput rumput yang ada dalam TAMAN 
apa khabar korang hari ini ?
alhamdulillah kalau sihat ,bagi yang terasa macam nak sakit cepat cepat lah jumpa doktor :D
*nasihat dari doktor sakit jiwa dalam TAMAN*

*
*
*
Semua tahu kan Nurin dah ada buah jantung hati limpa paru buah pinggang .haha
mesti lah tahu sebab kat sidebar tu pun dah tertayang besar lagi gambar dia . :D
dah sebulan lebih kiteorang tak jumpa,tak berwebcam 
nak msg pun memang jarang lah sekali
call tu sehari boleh kata dua kali lah 
Tu lah susahnya cinta jarak jauh
tapi orang kata cinta jarak jauh lagi best 
sebabnya kalau rindu tu kan susah jumpa bila jumpa boleh spent time lama dengan pasangan & tak adalah bosan seperti pasangan yang selalu jumpa*harihari*
tetapi Nurin rasa cemburu sangat pada pasangan yang boleh spent time masa bersama setiap masa :)
pada pasangan bahagia diluar sana 
SEMOGA KEKAL BAHAGIA 
gaduh gaduh ni perkara biasa dalam dunia percintaan 
sedangkan lidah lagi tergigit inikan pula hubungan cinta pasangan bahagia :)
*
*
patah balik pada rindu setengah nafas nurin pula ye,
hehehe
RINDU SANGAT !


tadi sempat berYM sekejap 
dia dah botak .hahaha
kalau dia botak nampak muka dia bulat tapi kenapa kawan kawan dia tnya 
*Makwe kau tak cakap apa apa ke kau botak ?*
apa ke pelik punya soalan
kalau dia tu nampak lagi handsome tak juga lah
Nurin ni makwe yang kejam sikit lah ,
sebabkan Nurin tak penah nak pandang dia handsome ke tak ke 
bukan penting pun pada Nurin :)
cukuplah sekadar sempurna tubuh badan :)
SEKIAN itu sahaja cerita TAMAN CINTA petang ini :D
bye !
sebelum tu tekan SINI untuk lebih banyak info :D



PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN