CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Selasa, 29 November 2011 | 10:36 PTG | 0 COMMENT
ASSALAMUALAIKUM SEMUA ! :)
lama dah nurin tak buka TAMAN cinta,kosong jekan taman cinta ni
biasalah students kan , sibuk dengan buku ,assign,quiz & so on :)
seperti biasa Nurin akan MENG-UPDATE blog kalau NURIN buka blog ni,
korang baca entry tu pun korang tahu kan apa mood aku sekarang ni ?
okay tak tahu ?
mood: Marah dalam Hati !

*
*
sekarang umur Nurin 18 tahun 4 bulan lagi 19 tahun
wah,dah boleh kawen lah =_='
tapi kan .kalau umur kita dah TUA mesti pemikiran kita pun matangkan ?
MATANG pun tak tahu ke ?
MATURED !
Nurin pelik lah dengan manusia zaman IT ni ,
nak kata tak cantik,semua ciptaan ALLAH is the most beautiful in the WORLD !
nak kata tak ada akal, semua manusia ALLAH dah bagi akal yang sempurna .
tak boleh fikir secara waras,Hmm sejak bila students kolej masuk kolej je terus jadi gila kan ?
hmmm . . wahai sahabat ku !
kamu dah besar panjang ,dah boleh jadi isteri kepada suami korang,dah boleh jadi ibu.
takkan hal kebersihan diri pun nak kena ajar seperti baby yang tak mengerti apa apa !?
korang,fikir lah !
semua orang ada tanggungjawab masing2,jangan lah sesekali bebankan lagi tanggungjawab yang dah dia pikul,
susah sangat ke nak memahami ?
*MAAF INI BLOG NURIN AFFIRA BT IDRIS ,SO,TERPULANG NURIN NAK POST APA PUN !*
kalau terasa tu ,kau patut fikir balik apa yang kau dah buat ,kau ingat WANGI SANGAT KE ?!
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
aku bagi kau cium balik baru kau tahu betapa WANGINYA KAN ?
Terima kasih kerana sudi dengar luahan hati NURIN :)



PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN