CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Rabu, 23 November 2011 | 10:03 PTG | 0 COMMENT
ASSALAMUALAIKUM SEMUA !
Rindunya dekat koang semua .
korang rindu tak dekat rumput  rumput baru kat taman cinta ni ?
mesti takk kan?
sebab korang rindu tuan tamankan ?
ala, tak payah malulah cakap je rindu.hehehehe
pada entry yang lepas Nurin janji nak buat sambungan kan ?
tapi rasanya tak perlu kot,dah seminggu Nurin kat kolej ini ,cuma nak cerita lah perjalanan hidup Nurin di sem 2 ini :)

Hari pertama kelas bermula ,
SUBJEK MARKETING 243
gerak pergi kelas pukul 10 walhal kelas pukul 11*awalkan?*
sebenarnya nak tengok jadual kelas sebab tu kena pergi awal .
lepas tengok jadual pergi breakfast dengan kawan ,
dalam pukul 10.50 gerak pergi kelas ,pukul 11 lebih lecturer masuk,
alahai, lecturer lelaki 
first impression yang Nurin nampak lecturer tu nampak selekeh & garang !
bila dia bercakap alahai serius menguap .hehehe
sorry sir !

hahaha.
malas lah pula nak cerita panjang lebar , btw subjek sem 2 agak berat & kena belajar lebih rajin lagi.
tak nak lah jadi macam sem 1 ,memain je belajar :(
alhamdulillah dapat MARA 
&
duit pun dah masuk akaun :)
tetapi tak boleh gak nak joli sana sini 
almaklumlah duit pinjam bukan duit sendiri walaupun dah jadi duit sendiri :)
mungkin Nurin jarang dapat meng-UPDATE blog ini sebab kena focus lebih pada subjek yang berat 
sekian wassalam !
nak rehat sebentar ,sebelum ke kelas pada pukul 4 petang :)
bye !
PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN