CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Selasa, 8 November 2011 | 12:12 PG | 4 COMMENT




HAI SEMUA PELAWAT TAMAN CINTA :D
segmen sebelum ini nurin dah dapat keputusan .
nurin telah terpilih .
kali ini nurin dijemput untuk menyertai segmen :lagu di blog saye
Nak join la kan ,cuba nasib buat kali kedua pula .
kalau ada rezeki mane lah tahu akan terpilih pula kan ?

syaratnya pun mudah je ,
1-letak banner kat atas tu & link kan entry kat blog tuan tanah yang buat segmen ni .
2-buat entry tajuk ni .
3-tag kat kawan :)
senangkan ?

blog nurin ni tidak la semeriah blog orang lain ,
just a simple mimple blog .
lagu kat blog pun biasa biasa je.
tidak la semerdu lagu di blog korang .
tapi nurin suka lagu ni,tak tau lah kenapa .
tajuk lagu kat blog nurin ni pergi saat indah :)
korang tak suka dengar ye ? :(
tak apalah ,jangan dengar tutup telinga okey .
kalau tak ada lagu ni sunyi la taman cinta nurin ni .
betul tak ?

nurin nak kawan kawan pun join setangan tau dengan nurin .hehehe
setangan = sekaki
ayat baru,jangan curi !
hahaha


nurin tag kat dua orang pemilik blog je lah ,kalau ramai ramai nanti takut diorang tak join pula kan .
okey . bye ! 



PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN