CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Ahad, 18 Disember 2011 | 7:21 PG | 1 COMMENT
ASSALAMUALAIKUM
SELAMAT MALAM SEMUA WARGA BLOGGER
dah tidur ke korang ?
awal lagi lah -,-'
korang nak tahu tak ?
taknak tahu sudah .
Nurin teringin sangat nak hadiah jubah :(
siapa sudi bagi nurin sehelai jubah yang cantik ?
nak sangat pakai jubah hadiah dari orang .hahahaha
mengharap lak minah sorang ni,
tak ada siapa nak bagi lah nurin oi.
:(
tak ada sesiapa nak sponsor ke sehelai jubah
nanti kalau bertunang nak minta hantaran jubah sehelailah :)


cantik kan ?
NAK !
semalam mak dapat jubah dari makcik yg baru balik haji.
untunglah !
nak juga .
okey stop sampai situ , :)

*
*
*
kolej unikop kuala lumpur
tak pernah dengar ke ?
kolej under uitm
sekarang dekat hostel tempat saya menetap buat sementara waktu untuk belajar
dikatakan sangat keras
minggu lalu ,seramai 6 orang kena histeria
astagfirullah hal azim
YA ALLAH,lindungilah kami semua dari bencana ini .
KUATKAN LAH SEMANGAT HAMBAMU YANG KERDIL & LEMAH INI .
malam ni katanya semua students diarah kosongkan bilik & berkumpul di students centre
apa yang berlaku disana ?
selamatkan lah sahabat seperjuangan ku yang melalui saat saat cemas ini .
tolonglah hambamu yang lemah ini .
menurut akak senior saya , ustaz dari luar pun hadir untuk menyelamatkan keadaan disana .
mungkin kita ada menggangu tempat dia ,itu yang menyebabkannya tiba tiba marah .
tiapa siapa menyangka akan terjadi sebegini.
kita semua kena selalu berzikir & membaca ayat pelindung agar terhindar dari benda yang tidak elok



sekian wassalam . .

PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN