CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Rabu, 28 Disember 2011 | 7:41 PTG | 0 COMMENT
ASSALAMUALAIKUM

apa khabar ? sihat ke tidak ?
hehehe
baik hati pula menanya khabar :)
hari ini hari khamiskan
semua orang tahu hari ini hari khamis :)
29/12/2011
lagi 3 harije nak masuk tahun baru 2012
dan tak lama lagi tua lah saya :(
okey bukan nak story mory pasal tua.
hari ini ,Nurin rajin nak join contest yang dianjurkan oleh seorang rakan blogger ni adik aiman


syarat yang dikenakan pun tidak berat :)
so,korang dijemputlah untuk setangan dengan Nurin untuk join contest tekan sini 

Antara sebab NURIN ingin berblogger kerana

1. Tertarik pabila kawan asyik bercerita pasal blog & ingin ketahui lebih lagi pasal blog
2.ingin berkongsi cerita dengan rakan blogger andai tiada manusia yang dekat dengan saya mendengar luahan hati saya :P
3.suka baca blog orang & Nurin suka selami cerita orang :)

itu saja kot untuk sebab sebab mengapa saya ingin berblogger :D
sesiapa yang terbaca terjumpa BLOG TAMAN CINTA INI
sudi sudi lah jenguk selalu walaupun tiada cerita yang menarik & juga tiada tips & tutorial :)
sekian wassalam

PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN