CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Jumaat, 9 Disember 2011 | 11:11 PTG | 0 COMMENT
ASSALAMUALAIKUM

Selamat tengahari semua :)
mood : panasnya malaysia hari ini .hehee
jangan hujan dipetang hari sudah lerr .
terasa nak menaip pula hari ni 
walaupun malas 
errr?pelikkan . .


yang pelikpelik semua tu Nurin lah .
mesti ada yang tertanya apa yang dah tak macam dulu ?
siapa yang dah tak macam dulu ?
Nurin lah yang dah tak macam dulu ,
sekarang dah gemok ! <=,=>
dulu tak ada lah gemok pun tapi berisi lah gak .
nak macam dulu ,sekarang jeans pun dah sendat . waaaa :(



^
|
gambar tahun lepas . selekeh itu Nurin :)
walaupun nampak berisi tapi Nurin suka badan yang dulu ,
kalau Nurin kurus nanti orang kata Nurin tak comel ,chubby baru comel.
 whatever lah .
sekarang duduk kat hostel makin berisi badan bukan makin kurus .
almaklumlah kedai makan berderet dekat hostel tu . 
tinggal pilih menu je & ada duit :)
*
*
*
setahun tiga bulan tiga minggu dua hari
satu jangka masa yang lama kan ,tak semua orang bertahan lama .
bagi yang sudah bersama pasangan mereka selama lebih dari 2 tahun 
gejala couple break up tu dah biasakan ?
begitu juga Nurin .
kemesraan dulu hilang apabila disebabkan hal yang mungkin bagi Nurin kecil je,bagi dia tidak .
dia sudah berubah , tidak boleh bergurau sikit ,pasti melenting .
kadang kadang hilang sabar gak,tapi fikir mane boleh dua dua jadi api kan ?
so mengalah & akhirnya dipersalahkan .hmm. 
semua orang ada problem tersendiri tapi tak ada lah sampai orang lain pun kena juga .
cuma mengharapkan hubungan ini kekal saja .

SAYANG DIA 


PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN