CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Sabtu, 17 Disember 2011 | 4:55 PG | 0 COMMENT
ASSALAMUALAIKUM




Hai semua ,lama tak menyapu taman cinta ni,
puh ! bersepah sepah daun kat dalam taman cinta ni :)
sekarang Nurin dah jarang menaip kerana hendak fokus pada study :P
lagi pun dah masuk sem 2 dah ni,subjek pun agak berat ,kena cepat catch up .
sekarang Nurin dekat rumah sebab emak suruh nurin balik,lagi la Nurin suka .hehehe
emak suruh balik pun sebab family belah ayah ada buat HI-TEA ala kampung :P
HI-TEA tu buat dekat rumah makcik je, tepi laut sebab tadi hujan lebat gila tepi rumah makcik dah rupa laut cuma tak dalam je :)
kiranya kiteorang makan tepi laut la kan ala kampung jalan iskandar lorong haji darum :)
hehehehehe
nak tunjuk suasana tepi laut tu gambar tak ada lah
menu yang disediakan ialah
1-ayam bakar
2-kerang bakar masak sos
3-mee cina
4-kentang putar
5-ikan bakar
6-sayur apa ntah ada mayonisnya *tau makan je*
7-rambutan
8-buah limau
9-air sirap orang kawen ,hahahaha
10-sky jiuce

 memang cukup kenyang dengan rezeki yang ALLAH berikan
ALHAMDULILLAH
sampai jadi macam ni

hahaha,akibat terlalu kenyang
gemukkan ? -,-
tapi comel *puji diri sendiri*
bhahaha
okey itu sahaja untuk detik ini
sekian wassalam :)


PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN