CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Rabu, 21 Mac 2012 | 10:51 PTG | 0 COMMENT
ASSALAMUALAIKUM

Siapa yang tak pernah kena penyakit demam ?
tak kisah lah demam apa pun, janji namanya demam -,-'
pernah tak demam 2 hari,sihat sehari lepas tu demam balik ?
pelik kan ?bagi nurin sangat pelik lah. 
buat pengetahuan semua ,
nurin sangat lah susah nak demam ,
kalau demam dalam setahun tu maybe 2 kali je kot 
tu dalam masa 1 tahun .
tapi kali berlainan pula nurin demam 2 kali dalam seminggu :'(
dah lah demam lepas tu sakit sakit badan pula tu :'(
rasa cuti kat rumah ni macam tak ada makna je :'(
pening kepala berlarutan . grrrrrrrr !
asyik batuk je ,bilalah nak sihat balik :'(
ubat dah macam macam ubat nurin makan :'(
tolong saya bantu saya untuk sihat semula :P


*
*


sabtu ni 24/mac/2012 paper MARKETING ,
paper MKT 243 ,adalah paper yang sangat digemari students :P
arghhhh ! nurin bace tapi tak masuk otak,haih ! pening !!!!!!!!!!!!!!
hope final kali ini semua pass & pointer meningkat .INSYA-ALLAH :)
I WANT REST 
BYE !
:*

PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN