CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Selasa, 3 April 2012 | 5:49 PTG | 2 COMMENT
ASSALAMUALAIKUM

Hai semua ! :)
dah lama tidak meng-update blog .
3 hari lepas telefon rumah tak berfungsi,kalau telefon tak berfungsi bermaksud internet lagilah tak berfungsikan. 
nak buat macam mane mampu pakai moderm je. :P
  

okey tu cerita 3 hari lepas ,
sekarang nak cerita , *ADA TAK YANG BENCI KITA ?*


kadang kadang kita tak sedar sebenarnya diluar sana ada yang membenci kita ,tak isah lah disebabkan apa pun,mesti ada yang tak suka dengan kita .
mungkin juga kita tak sedar yang percakapan kita membuatkan orang benci & sakit hati dengan kita .
mungkin juga perlakuan kita yang mengade-negade tu membuatkan ramai yang menyampah tengok kita .
adakah kita sedar apa yang kita lakukan selama ini ,ada menyebabkan orang lain terguris hati ,termakan hati.terasa menyampah.
pernah tak korang menipu untuk jaga hati orang lain ?
mesti pernahkan :)
kejam tak kalau Nurin kata Nurin suka berterus terang kalau Nurin tak suka dengan apa yang orang tu lakukan 
lagi2 kalau benda tu dah berulang kali dia buat & buat2 tak bersalah .
saya suka sound depan2 ,kau malu kau punya pasal,siapa suruh buat hal :)
mungkin sebab itu orang akan benci Nurin .tapi Nurin tak kisah sebab Nurin tau Nurin buat benda betul :)
tak betul ke ?
sila lah tegur jangan nak mengumpat dibelakang takbir je ! :P
kan berdosa , Nurin tak tanggung , :)
kalau boleh jangan lah tambah dosa ngumpat orang ye :)
Nurin pun bukan lah malaikat yang tak pernah nak buat dosa, 
& bukan lah seorang yang baik untuk dijadikan model kearah kebaikan ,
tapi tak kalau nak benci ,benci je lah tak payah nak tambah dosa awok mengumpat saya :)
lagipun saya tak perlu umpatan awok untuk jadi popular :P
andai ada yang benci dekat Nurin tu, TERIMA KASIH kerana tidak semua orang sempurna :)
ada kena mengena ke ?
hhahahahahha
selama 19 tahun hidup dekat dunia yang banyak pancar roba ni, Nurin hanya jumpa berapa kerat manusia je yang boleh ngam dengan perangai Nurin .
its okey lah,ada kawan ramai pun buat apa kalau masing masing menyakitkan hati ye tak ? :)
panjang pulak karangan saya pada hari ini . 
:)


SAHABAT





lama dah kita tak jumpa , macam mane lah awak berdua ye ?
ingat lagi tak dekat saya .
bilalah kita dapat jumpa ye ?
masing masing tengah cuti sekarang ni,
suria tahun ini stpm kan ?
GOOD LUCK DEAR !
sofea & Nurin budak uitm ngah honeymoon tanpa buku selama 2 bulan .hahahaha
rindu sangat dekat awak berdua <3


rindu dekat awak juga, syikin sorry gambar awak kita tak ade ,
so tak boleh nak dipamer :)


sekian cerita dongeng saya :P




PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN