CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Rabu, 4 April 2012 | 5:43 PG | 4 COMMENT

ASSALAMUALAIKUM


Hai awok awok semua :)
rasanya dah lama tak join contest .
tadi rajinkan jari ,& mata untuk ber-BLOGWALKING :)
so, godekgodek blog orang (tengoktengok) terjumpa 1 contest yang sangat menarik minat untuk disertai.
*BERTUDUNG TAK WAJIB TAPI MENUTUP AURAT ITU WAJIB *
andai kita sudah bertudung automatik lah kita kena menutup aurat .
ye tak ?
hehehehe
Dengan ini saya mengisytiharkan saya ingin menjoin kan diri untuk masuk contest ini :)
nak tau tak syarat sayarat penyertaan ?

syarat-syaratnya adalah  . . . . 

1. Digalakkan FOLLOW blog Farina .

2. Buat entry Contest "Cantik Bertudung" by Farina Hunny

3. Copy banner + FULL ENTRY( bermula dari SYARAT sampai BEST BY ye ) , then paste kat entry korang tuh .

4. Sertakan  gambar ( LENGKAP BERTUDUNG ) yang korang nak pertaruhkan . MAKSIMUM 3 sahaja :)

5. Gambar yang dipertaruhkan menjadi hak farinahunny.blogspot. sepenuhnya

5. tag 3 orang kawan , pastikan dorang tau .

6. Link entry korang kat ruangan komen ( KALAU PRIVACY BLOG  , takleh buka , AUTOMATIK  batal )

(1)

Ini gambar bersama ayah ketika hari raya pertama 2 tahun lepas (2010).
abaikan muka saya yang bulat itu :P

(2)

gambar ini ketika Nurin bekerja sebagai customer service di jusco :)
masa ini dekat bilik rehat menunggu waktu nak masuk kerja kita posing dulu .hehehe
Nurin gila camera :P
2011

(3)


gambar terakhir ini agak gedik sikit posing dia. hahahaha
masa ini dekat perpustaaan negara ,setelah penat mencari buku buku rujukan untuk buat assignment 
kita berposing pulak .hehehe
okey,masa ni first time Nurin jejak perpustakaan negara :'(
sodihnyo .
masa ni,Nurin dah gemuk
tengok muka tembam sangat
2012

kalah menang adat pertandingan kan ?
andai rezeki berpihak kepada Nurin . INSYA-ALLAH :)
kalau ada rezeki ada lah kan untuk kita :)
okey ada pesanan dari penaja .
TENGOK BAWAH ! :)

*
*
*
HADIAH-HADIAH :

FIRST PRIZE 
sehelai tudung / selendang 
❤ sebuah buku 
seutas tasbih
❤ brooch
::: FREE sulam manik kat baju kurung :::

SECOND PRIZE
 ❤ sehelai tudung / selendang
sebuah buku
❤ seutas tasbih
brooch

THIRD PRIZE

❤ sehelai tudung / selendang
sebuah buku
❤ brooch

NOTES 
: contest ini diadakan utk sejukkan mata tengok muslimah bertudung :')
: contest ini dibatalkan serta merta jika kurang daripada 20 peserta / Farina meninggal dunia sebelum contest ini ditutup :')
: hadiah simple saje la keyh  :') di"taja" sepenuhnya oleh Farina
: untuk hadiah pertama yg jahitan manik tu , agak leceh la ek :') sspe yg menang tu kne pos baju  korang utk dijahit *100% hasil tangan Farina* . kalau hantar tempah mahal ouh , ni kasi free je taw :')

BEST BY : 30/04/2012 


❤ Nak tag dekat siapa ye ?
okey ,Nurin nak semua yang melawat blog Nurin untuk kita sama sama memeriahkan lagi contest ini . PEACE ! 

❤ SEKIAN CORETAN SAYA !  
PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN