CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Khamis, 12 April 2012 | 6:13 PG | 0 COMMENT

ASSALAMUALAIKUM

Hai semua ahli blogger tercinta 
cinta ke ?hahaha
 ntah la , cinta tak la kot sayang tu ye lah :P
okey dah sehari Nurin tak meng-update . why Nurin ?
SEBAB tak ada cerita lorh :)
nanti kalau buat cerita tak best pulakkan ? :)
okey hari ini saya nak menaip tentang COMEL
Nak tahu tak apa yang comel ?siapa yang comel ? kenapa comel ? kenapa perasan comel ? hahahahahha

*
*
 
muka perasan comel .
taraaaaaaaaaaaaa !
hahahaaha .
okey lah kan sekurang kurangnya merasa juga diri ni comel :P
okey saya suka buat muka ntah hape hape bak kata akulah :P
orang lain kata lain lah ,

 
ni pun muka aku rasa aku comel * perasan je *
edit but tak edit bagi comel okey :)

*
*
dia kata ,dia kata lah kan , dia geram bila aku buat muka .hahaha
katanya ingat comel lah tu .
siut je kau :P
it's okey ,I dont care . hahaha
buruk ke muka aku kalau aku buat muka ,buruk la kot ye .

*
*
rindu lah nak tengok dia buat muka depan aku , hahaha
 buruk tapi cute .hahahaha
awak cute ?OMG !
kalau tahu aku puji ni, mesti kembang  seluruh badan .hahahahaha

*
*
lagi 1 comelkan, semalam ayah kupas kulit kuaci then isi dia ayah bagi dekat emak,bukan 1 2 tapi lebih 20 biji isi kuaci.hahaha
emak kata, habiskanlah tu, nanti tak dapat .
sebab tu ayah kupaskan kulit tu then bagi dekat emak. 
alololo ,tomei tomei.
and then apa lagi terharu habis lah my mom 
hehehehe


okey rindu dia 
bye 
kita comel ++++
hahaha
wassalam 
PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN