CHERRY VANILLA
OWNERLINKTUTORIALENTRY

________________________________________________________________________________________
Sabtu, 7 April 2012 | 2:47 PG | 2 COMMENT

ASSALAMUALAIKUM

HHai pakwe makwe sekalian . hehehe
hari ini masuk dua kali buat entry, tak penah penah banyak idea pulakkan 
tetiba je -,-'
hari ini berlangsunglah perkahwinan sepupu Nurin belah ayah ,
selamat pengantin baru kak azila & abg mamal :)


sepupu Nurin tu lelaki :)
suka tengok gambar diorang yang ni ,so sweet 
kak azila comel :)
semoga cepat cepat dapat baby ye :)
nanti dapat lagi anak buah baru :P
hehehehe

*
*
okey ,ni sebenarnya nak cerita ni.
sepupu Nurin ramai dah nak kawen .
boleh kata masing masing berebut tarikh nak kawen .
bestnya nak kawen .
hahaha
getik !
sejak dah 19 tahun ni ,borak pasal nak kawen dgn semua makcik makcik pun okey dah
tak segan :)
emak pun okey .
hahaha
sebenarnya kalau kawen nanti tak nak lah buat pelamin tapikan 
emak kata nanti kau menyesal sebab tak bersanding .
ye lah emak kata sekali seumur hidup je .
insya-allah tak ade dua tiga kali kawen :)
ada seorang sepupu Nurin ni ,ntah bila nak kawen,asyik cakap nak kawen je, 
baru je dapat kerja jadi ustaz 
dah sibuk sibuk nak nikah.
haiya !



buat buat nampak lah walupun tak nampak .hahaha 
nak sangat ke aku kawen,asyik menanya je 
semua makcik makcik aku kata kejap lagi Nurin :P
memang Nurin lah ,
Nurin jadi model pengantin .hahahahahaha
no money & tak bersedia lagi .
nanti suami ntah kemane ,akunya ntah kemane :)
nak focus study lagi .
kalau dah kawen nanti ,tetiba lah sangkut ,ada baby lak .
kan dah kena extend study :)
tapi macam seronok je hidup berdua 
bak kata orang berdua lebih baik.hahahaha
apa aku merepek pun aku tak tau lah ! :P
okey lah nak mandi lagi buat kali ketiga .
malaysia is so hot you know .hahahaha
but i always love malaysia 





*BAHASA DIRI (AKU) ADALAH BIASA BAGI ANAK JAWA MACAM SAYA YE *
SMILE :)
PAST FUTURE


_______________________________________



hello peeps ! selamat datang ke Ladang cherry vanilla. Be nice here and make sure copycats not allowed.
Thank you :)
_______________________________________



_______________________________________




_______________________________________


BEST BY : CIK MIMIN